سیر یکی از اجزای اصلی سفره هفت سین است به همین دلیل همه بخوبی آن را میشناسند.
این گیاه سرشار از خاصیت دارویی است و از زمان های قدیم مورد استفاده مردم بوده است. سیر طبیعتی گرم و خشک دارد و خواص بی شمارش بوی نامطبوع آن را قابل تحمل می کند. اگر بدلیل همیـن بو نمی توانید سـیر خام بخورید حتما در غذا ها از آن اسـتفاده کنید.
سـیر ضد سرطان و ضد میکروب و خواص آنتی اکسـیدانی دارد. همچنین مصـرف آن برای بیمارانی که مبتلا به نقرس، رماتیسم و درد مفاصل هستند بسیار مفید است. افرادی که انگل دارند می توانند از سیر استفاده کنند و از سر انگل خلاص شوند. برای رفع بوی ناخوشایند سیر میتوانید بعد از خوردن آن مقداری کاهو یا سبزی تازه مصرف کنید. به این طریق مقداری از بوی سیر کاسته میشود ولی باید بدانید که بوی سیر بعد از وارد شدن به بدن از طریق ریه ها و پوست بدن دفع میشود. البته خوب است بدانید همین بو دافع حشرات است.
بعضی ها هم نباید سیر بخورند؛ به عنوان مثال افرادی که دچار یبوست هستند باید از خوردن سیر خودداری کنند. همچنین کسانی که فشار خون پایین دارند باید کمتر از سیر استفاده کنند.
مادران شیرده به هیچ وجه نباید سیر بخورند؛ زیرا بوی سیر به شیر مادر منتقل میشود و باعث آزار کودک میشود.
اگر معده سالمی دارید و فشار خونتان پایین نیست هرچه میتوانید و به هر طریق ممکن سیر بخورید.
نظرات شما عزیزان:
یه خاطره تلخ...
ساعت0:35---10 دی 1391
کفشهایم میروند
بی آنکه بدانند
من از پاهایم چقــــدر جامانده ام !
پایان
roya
ساعت9:24---9 دی 1391
salam azizam webe to ham aali bood link shodi